Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kirppiskierros viikonloppuna

Kiersimme isännän kanssa taas kaikki mahdolliset kirppikset viikonloppuna. Lähinnä siis täällä kotipaikkakunnalla, mutta myös naapurissa on yksi hyvä kirppis, jolla tuli poikettua. Nyt oli hakusessa valaisimet ja muutkin kodin tärkeät jutut Poikasen uuteen kotiin. Mattoja katselin myös sillä silmällä, mutta mitään sellaista en löytänyt. Valaisimia on välillä edullisesti ja vieläpä kivannäköisiäkin, mutta nyt ei ollut yhtään! Aterimet ovat myös pojalla viellä ostoslistalla, muutamat kotoa saadut palvelevat nyt alkuun kuitenkin. Pikkulusikoita vaan löysin, muut olivat joko kalliita (Sorsakosket esim.) tai sitten jotain halpis-pilipali-peltiaterimia. Todella kehnolaatuisia saisi muutamalla eurolla ison satsin, mutta ei sellaisilla mitään tee.

Itselle löytyi taas yksi ihana emalinen kannu, oikeastaan maitopääläri tai mikä lie onkaan. Tykkään näistä emalijutuista ihan hulluna.

 
Lisäksi löysin toisella reissulla mahtavan ison kakkuvuoan, peräti 2,5 litran vetoisen. Minulla on ennestään pienempi samanlainen, mutta koska meitä on iso porukka, kun lapset puolisoineen ja perheineen tulevat kylään, saa kakkukin olla varmasti isompi. Myös marttailtoihin on kiva joskus leipoa kakku viemiseksi, vaikkakin meidän ihanat emäntämartat yleensä hoitavat leipomiset.
 
Tässä vertailun vuoksi molemmat, oma vanha pieni taustalla.
 
Olipa mukava, mutta jotenkin aikamoisen lyhyt tämä viikonloppu. Yhtäkkiä vaan ollaankin jo sunnuntai-illassa ja uusi työviikko on edessä taas! Suunnitteilla edelleen tuo blogikirppis ja uutta arvontaakin täällä jo väsäilen. Lisäksi nuo "Laita hyvä kiertämään"-haasteen muutamat käsintehdyt paketit ovat tuossa jo lähtöä odottamassa. (Miten niin jo, eikö pidä sanoa vasta?)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille ihanille!
 
Lämpimät synttärionnittelut miniällemme Anulle, joka täyttää ensimmäistä kertaa eläissään
25-vuotta tänään!
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Teitpä hyviä kirppislöytöjä. Etenkin tuo maitokannu on hieno.

  VastaaPoista
 2. Annulle kans täältä onnitteluita! Ekaa kertaa :) Joskus kirpparilta löytää ja joskus ei..Olen ottanut tavaksi heittää vitosen taskuun kirpparille mennessä..kun ei ole rahaa tekee löytöjä..eikä autolle ole pitkä matka :) Toimii ja ei toimi :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se usein menee noilla kirppiksillä, että jos jotain oikein etsii, niin sitä ei löydä. Sitten kun vaan kiertelee, niin tekee hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 4. Mukavat löydöt.
  Minulla on tälläkin hetkellä valkoisessa emalikannussa tulppaneja...:)

  VastaaPoista
 5. Kirppistely on tosiaan ihan tuuripeliä, joskus löytyy, joskus ei!

  VastaaPoista
 6. Kivoja kirppislöytyjä :) Itse en ole hetkeen mitään löytänyt, vaikka niissä tykkäänkin myös kierrellä :)
  -SMY-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!