Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

11 kysymystä -haaste

Saran symykset:

1. Puutarhaihmisissä tuntuu olevan eniten maamerkkeihin kuuluvia. Oletko sinä horoskoopiltasi kauris, härkä tai neitsyt? Minä olen härkä!

2. Oletko saanut puutarha-alan koulutusta kurssin tms merkeissä? En ole saanut, enkä koe oikein mitään puutarhahommia osaavanikaan...

3. Onko kukkapenkissäsi luonnonkasveja? On luonnonkasveja pitkin  pihaa. Metsän puolelta niitä tulee kuin itsestään, sillä metsä valtaa takaisin pihaksi raivattua aluetta pikkuhiljaa.

4. Oletko aamu- vai iltaihminen? Iltaihminen taidan olla. Viikonloppuaamut ovat myös miellyttäviä, jos ei ole kiire mihinkään.

5. Oliko sinulla lapsena lempinimeä?
Minua kutsuttiin Henkuksi ja tuolla pohjoisessa sukulaiset kutsuvat sillä nimellä vieläkin.

6. Tykkäätkö hiihtää, luistella?
Oikeastaan kyllä tykkäisin hiihtää, mutta olen toivottoman huono suksien voitelussa. Jos hankkisin pitopohjasukset, voisin hiihtääkin.

7. Jos muuttaisit ulkomaille, minne lähtisit? Jonnekin, missä ilmasto ja luonto jollain tavalla muistuttaisi meidän omaamme. Ehkä Kanadaan tai USA:n suurten järvien alueelle.

8. Risteily, rantaloma, kaupunkiloma vai omatoimimatka kaukomaille?
Kaupunkilomat on aina kivoja, sillä kierrän mielelläni museoissa ja kirkoissa yms.

9. Mihin olit viimekesänä tyytyväisin puutarhassasi? Uuteen kokeiluun, jossa teimme sellaisen kivan kasvulaatikon lavankauluksista. Siinä kasvoivat kesäkurpitsat ja spagettikurpitsat valtavan kokoisiksi. Ensi kesänä on luvassa muutama laatikko lisää...

10. Lempipuusi? Omassa pihassa se on varmaan Rautatien omenapuu. Mutta luonnonpuista tykkään ehkä eniten kuusesta. Sellaisesta pohjoisen tummasta, kapeasta kuusesta, oikein korpikuusesta.

11. Mikä sai sinut tänään hymyilemään? Tänään olen hymyillyt Poikaselleni, joka on niin innoissaan, kun pääsi viimein muuttamaan omilleen.

Haasteeseen kuluu siis vastata näihin yhteentoista kysymykseen, haastaa mukaan 11 blogia ja keksiä heille uudet kysymykset. Haaste on kiertänyt blogeissa nyt jo niin paljon, että toivon, että joku, joka ei ole vielä siihen vastannut, voisi vastailla minun kysymyksiini.

1. Mansikka vai mustikka?
2. Mitä kukkia oli hääkimpussasi/haluaisit hääkimppuusi?
3. Katsotko telkkarin puutarhaohjelmia?
4. Mikä on mielestäsi parasta retkievästä?
5. Oletko koskaaan eksynyt?
6. Millaisessa kaupassa sinun on vaikeinta hillitä ostohalujasi?
7. Mikä on lempivärisi sisustuksessa, vaatteissa ja pihakukissa? (3väriä)
8. Siirtolapuutarhamökki vai erämaja?
9. Kalastus vai aurinkoloma?
10. Lappi vai Lanzarote?
11. Mitä haluaisit kysyä minulta?

Ihanaa sunnuntaita kaikille teille!
 
 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!