Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 5. helmikuuta 2013

Tiistai-illan tunnelmia

Poikkesin tänään töistä tullessani postiin noutamaan ihkauutta arpajaisvoittoani. Voitin White&Fresh-blogin arvonnasta Figure Twisterin, joka on pienikokoinen jumppalaite.

Testailin sitä tuossa illalla ja ihan hauskaa tvistaaminen oli! Kissani Paavo tosin tuijotti silmät pyöreinä ja kirjaimellisesti uu auki koko touhua... Hiukan epäluuloiselta hän vaikutti kyllä! Ehkäpä siihenkin tottuu, lohdutin kissaa...


Ostin myös uuden orkidean, sillä entisen onnistuin tappamaan jo keväällä... Tällä kertaa meille muutti valkoinen kaunotar!9 kommenttia:

 1. No, eikun twistaamaan! Kaunis orkidea!

  VastaaPoista
 2. Paavo tuumasi, että kaikkeen nuo ihmiset jaksavatkin innostua. Kaunis orkidea, etten vain minäkin tuollaiseen repsahda.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta!

  Voin kuvitella, kuinka Paavo on katsonut ihmeissään jumppaamista,koirallani oli sama tapa, kun itse silloin aikoinaan tein lihasharjoituksia kotona.

  kirjani meni arvontaan, joten olet arvonnassa mukana. Hra karhu saa toimia onnettarena lauantaina 9.2.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on nyt arpaonnea sillä olet voittnut myös minun blogiarpajaisissani lohdutuspalkinnon! Lohdutuspalkinto on käsintehtyä saippuaa jonka valmistin juuri joten en laita sitä välittömästi postiin vaan annan sen kuivua viikon verran ennen kuin postitan :)

  Lähetätkö osoitteesi minulle?

  Sähköpostini on valoisina@yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Onnea arpavoitosta kaunis orkkidea:)

  VastaaPoista
 6. Mitä oot hilavitkuttimesta tykänny nyt näin muutaman päivän tuntumalla? :)
  Mie en löytäny siun sähköpostia, mutta kiinnostaako korvikset vielä? :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hauska vempain se on! Ei kovin raskas kylläkään, mutta ehkä jos ei harrastaisi muuten liikuntaa, voisi tuntua silloin rankemmaltakin.

  Kiinnostaa korvikset, Heiri! mummulanposti@gmail.com on minun sähköpostini. Se on tuolla sivupalkissa jäänyt aika alas, kun on noita arvontalinkkejä nyt niin paljon. Pitää siirtää näkyvämmälle paikalle se. Laitan sulle meiliä Heiri, osoitetietoni jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä :)
   Mie sitä selätintä oon miettiny ja tää vähän saman tyylinen. Ei se pelkkä "keikutus" riitä, pitäs tehdä temppuja... ja siitä en ole niin varma onko miusta sitten saamaan aikaan rankempaa treeniä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!