Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 3. joulukuuta 2012

Torilla ja Tallinnassa

Tulipas vietettyä vauhdikas ja mukava viikonloppu. Lauantaina tuulessa ja tuiskussa rahtauduimme Hyvinkään Marttaklubin iloisella naisporukalla paikalliselle torille pitämään myyjäisiä. Kylmää hommaa, mutta kuitenkin niin mukavaa yhdessä tekemistä.

 
Myyjäisten jälkeen suuntasin isännän kanssa linja-autolle, joka kuljetti 50 iloista ihmistä Länsisatamaan, josta nousimme Baltic Princess -laivaan. Matkasimme kohti Tallinnaa ja vietimme iloista pikkujouluiltaa. Tulipas tanssittua, laulettua ja syötyä hyvin.
 


Sunnuntaina ehdimme pyörähtää Tallinnan vanhassa kaupungissa ja Joulutorilla. Kivoja myyntikojuja oli paljon ja lapset esiintyivät esiintymislavalla. En kuitenkaan ollut tällä kertaa ollenkaan shoppailutuulella, joten kauppoja emme kierrelleet ollenkaan. Ilma Tallinnassa oli mukava, kävely ulkoilmassa teki punaiset posket, hyvän ruokahalun ja sopivasti päiväuniaikaan ehdimme vielä köllötellä tunnin verran hytissäkin.


Kiitokset reissun järjestäjille, eli Raideammattilaisten JHL:n osasto 2 väelle! Hauskaa oli!


 

10 kommenttia:

 1. Onpas ollutkin kiva viikonloppu!

  Odotan jo "omia" myyjäisiä, ensi viikonloppuna. Onneksi ne sisätiloissa. Mittari näyttää tällähetkellä yli -20 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisätiloihin tekisi mieli vielä myyjäisiä pitämään meilläkin. Oli vähän säiden kannalta huono päivä, eikä torilla oikein tavanomaista väkimäärää näkynyt.

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta.Joulutorit ovat ihania. Olen joskus ollut Prahassa joulutorien aikaan. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Praha on vielä kokematta, mutta kiinnostaa kovin. Minä rakastan kaupunkilomia, en ole mikään aurinkolomailija ollenkaan. Tykkään kulttuurista, museoista ja outoa kyllä, vanhoista kirkoista. Myös paikalliset kahvilat ja ruokaravintolat on aina kiva tutkia.

   Poista
 3. On kyllä olikin teillä hauska viikonloppu,aika vauhdikas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä veti vähän kiireen puolellekin ja vasta tiistaina alkaa väsymys hellittää. Olen nimittäin tajuttoman huono valvomaan nykyään ja laivalla tanssittu ýö vähän tuppaa painamaan tällä iällä. Saati sitten niitä, joille alkoholi aiheuttaa vielä lisärasitusta. Itse en juurikaan sitä harrasta.

   Poista
 4. Olipa varmasti mukava viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Mukana oli sellaisia ihmisiä, jotka ovat oikeasti ystäviä ja joiden seurassa tulee vietettyä ihan liian vähän aikaa yleensä. Kiva oli kuulla kuulumisia ja kertoilla omiaankin heille.

   Poista
 5. Jouluisessa Tallinnassa on tunnelmaa :). Ja joulutorit todella kuuluvat joulunalusaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kaupunki on jotenkin ihana näin talvisin. Tykkään myös siitä tunnelmasta. Välttelen ns. ostosparatiisit tehokkaasti ja tutkin mieluummin pienet, kivijalkakaupat yms. kojut.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!