Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Itsenäisyysjuhla

Meillä töissä vietettiin tänään itsenäisyysjuhlaa. Tai oikeastaan meillä oli kaksikin juhlaa, emme muuten taitaisi edes mahtua saliin. Meitä koulun väkeä on n. 550, lisäksi vielä esiintyjien perheitä yleisönä.

Esiintymisvuorossa olivat ykkös-, kolmos- ja viitosluokat sekä kasiluokkalaiset. Juhlassa suomalaisuusteeman alla esitettiin näytelmiä, murteilla esittäydyttiin ja soitettiin kanteletta. Aivan ihania esityksiä olivat mm. Nummusuutareista nähty katkelma, jonka esittivät s2-oppilaat. He siis vasta opettelevat suomenkieltä. Pikkuiset joutsentytöt, ekaluokkalaiset herkistivät mielet ja minun luokkani huikea bändi soitti ja lauloi kappaleen "Eriskummainen kantele".

Vieläkin olen ihan fiiliksissä! Ihanasti helkkyi kolmen laulajatyttösen ääni kanteleiden, kitaroiden, basson ja rumpujen säestyksellä! Vähänkö olen ylpeä viitosluokastani! Tästä juhlasta jäi hyvä muisto!

1 kommentti:

  1. Lasten ja koulun myötä tulee aina juhlava tunnelma. Niitä aikoja osittain kaipaa nyt, kun ei enää ole perheessä kouluikäisiä lapsia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!