Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 14. joulukuuta 2012

Perjantai - huokauksia väsyneen huulilta

Viikko on ollut täynnä vauhtia! Töissä kiire ja jouluun ajoittuvat arvioinnit ja oppilastöiden tarkistukset yms. pitävät edelleen kiireisenä. Lisäksi tällä viikolla olen osallistunut pikkujouluiltaan oman marttayhdistykseni naisten kanssa. Eilinen ilta siinä vierähti mukavasti. Nyt kuitenkin iski perjantaiseen tapaan armoton väsymys...

Pikkujouluissa nautimme hyvät jouluruuat, lauloimme tuttuja joululauluja ja pukki jakoi meille kaikille pienet yllätyspaketit. Lopuksi pidimme pienet arpajaiset! Pukinkonttiin meistä jokainen oli tuonut pienen paketin, jonka minä ratkaisin ompelemalla pari jouluista patalappua. Vieruskaverini joulupöydässä, emäntämartta-Maija sai tuomani paketin. Se osui mielestäni oikealle henkilölle! Itse sain pienen jouluenkelin, joka kantaa lyhtyä kädessään. Tykkään kovasti enkeleistä. Sellainen on tatuoituna olkapäällenikin.

Enkeli asettui takan reunalle kuvausta varten-
Tässä kuvassa näyttää aivan, kuin sillä ei olisi siipiä, mutta kyllä selästä siivety löytyy.

Arpaonni suosi minua kivasti myös!  Sain kaksi mielenkiintoista kirjaa!

Ihana, uusi keittokirja!

Toinen kirja on Terveydeksi, hyvinvoinnin ABC, jossa on tietoa oman terveyden hoitamisesta ja hyvinvointiasioista, kuten unesta, stressistä yms. Oikeaan osoitteeseen tuli sekin!

Työpäivän jälkeen tyhjensin kirppispöydästäni kaiken sen, mitä oli jäänyt. Kun sitä tavaraa roudaa sinne pöytään useampaan kertaan viikossa vähän kerrallaan, tuntuu hurjalta kantaa loput kerralla pois. Pääsin aika hyvin eroon kamoista, mutta kyllä sitä jotain  jäikin taas!

Sen jälkeen kävin laittamassa värin tyttären hiuksiin. Hän värjäsi hiuksensa luonnonväreillä. Cassiaa ja ripaus hennaa sekoitettuna veteen. Pitkiin hiuksiin sitä on vaikea itse laittaa, joten mamma avittaa tapansa mukaan. Pappa hoiteli sillä aikaa meidän prinsessaa, tänään tasan 1v.4kk ikäistä Maikkulia! Maikkuli piti meille pienen tanssishown, jonka jälkeen kaikkien piti läpsyttää käsiään yhteen innoissasan. Maikkulin suosikkitemppuihin kuuluu tuo taputusleikki...

Kotiin tultiin kaupan ja pizzerian kautta. Pizzan syötyäni ajattelin hetken lukea ihania blogeja ja nukahdinkin siihen melkein kahdeksi tunniksi. Väsymys otti siis lopulta vallan, eikä silmät pysyneet auki. Onneksi ei ole kiire nyt illalla nukkumaan, sillä aamulla voi maata tarvittaessa vähän pidempään. Kameraa pitäisi päästä kokeilemaan... Tulostin käyttöohjepumaskan, sillä en oikeasti osaa tätä vielä yhtään käytellä. Harjoitus tekee mestarin, niin kai se on! Nyt syvä huokaus, viikonloppu vapaata ja enää viikko töitä tämän vuoden puolella!

Mukavaa viikonloppua väsyneille ja virkeille blogiystävilleni!
4 kommenttia:

 1. Saitpa kivoja kotiintuomisia! Mukavaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 2. Mukavia kuulumisia olit kirjoitellut! Mä odotan sitä elämänvaihetta että ehdin ruveta marttailemaan, niillä on aina kaikkia kivoja puuhia.
  Kyllä teillä tyttären ja Maikkulin kelpaa kun isovanhemmat asuvat lähellä, arjen apu on korvaamatonta ja parhaimmillaan juuri tuollaista mukavaa yhdessä oloa ja kaikille antoisaa :)
  Mukavaa rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Minäkin nuorempana värjäsin hennalla hiukseni. Sekaan laitoin etikkaa ja vettä. Niistä tuli kaunis kuparin väri hiuksiini, jotka luonnostaan olivat aika tummat.
  Nyt olen antanut kasvaa oman värini ja voin kertoa, että tummista hiuksista on muisto vain.
  Hiukseni ovat harmaat, mutta harmaa ei ole sellaista tavallista harmaata, vaan hiukset ovat vaaleat. Isälläni on saman väriset...:)
  Taitaa väri johtua hiusten laadusta, joka muistuttaa jouhta. Karkeaa ja runsaasti...:))

  VastaaPoista
 4. Kivoja kotiintuomisia. Minustakin on turhauttavaa kantaa kirpparilta myymättä jääneet tavarat kotiin. Viimeisimpiä kirpparijäänteitä en ole edes purkanut, vaan aion laittaa uudelleen kirpparimyyntiin joulun jälkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!