Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukorttihässäkkää ja kirjoja

Viimein sain kortit kuoriin, osoitteet päälle ja kuoret kiinni. Joulupostimerkit liimasin kuoriin ja sitten vielä kuoret sain ujutettua niihin postin punaisiin kuoriin. Nyt se on tehty! Ensi jouluna sama savotta edessä!

Lueskelin tänään ihanaa kirjaa! olisin niin halunnut päästä toteuttamaan kaikenlaisia kivoja ideoita, joita siitä löytyy! Onko tuttu kirja? Onko nukkekoti-ihmisiä lukijoissani?

Maria Malmströmin Nukkekoti Väinölän tapaan!
 
Aivan ihana kirja, pahoittelen kuvan laatua... Heijastus johtuu siitä, että kirjaston kirjassa on kirkas kontaktimuovi päällä ja koska valoa on vähän, otin kuvan keittiön lampun kohdalla. Joo, seli, seli, surkea kuvaaja olen!
 
Ei mutta, tosiaan tuosta kirjasta löytyy ohjeita, kaavoja, vinkkejä ja vaikka mitä ihanaa pientä itsetehtävää nukkekotiin. Minulta puuttuu edelleen se talo, mutta olen jo keräillyt sinne kaikenlaista pientä ja somaa. Ihanaa olisi päästä taloa sisustelemaan, tapeteista ja verhoista kalusteisiin ja astioihin asti. Mitä kaikkia ihanuuksia löytyykään Marian blogista? Suosittelen kurkistusta Nukkekoti Väinölään, joka siis on tämä ihana aarreaitta nimeltään. Nyt siellä availlaan joulukalenterin luukkuja, kuten monissa muissakin blogeissa, mutta näistäpä löytyykin minikokoisia aarteita!
 
Suosikkidekkaristini uusin!
 
Tänään sain myös luettua Anna Janssonin uusimman, Murhan alkemian. Suosittelen sitä lämpimästi dekkarien ystäville! Maria Werniin ei vaan kyllästy ikinä, eikä lumoavaan Gotlantiin!
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Varmasti kiva tuo nukkekotikirja! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Ystäväni rakensi nukkekodin lasioviseen 80 cm:n levyiseen vitriinikaappiin. Joitakin hyllyjä hän on jakanut huoneisiin itse väsäämillään sermeillä tai seinillä. Hieno on.
  Anna Janssonin kirjoja on tullut luettua, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilen kolmekerroksisesta talosta, josta myös katto aukeaisi, jolloin ullakonkin voisi sisustaa. Olen nähnyt kuvissa ihania ullakoita, joihin on säilötty miniatyyrikokoisia rikkinäisiä suksia, vanhoja hatturasioita, matkalaukkuja, olkihattuja yms. Sitä olisi niin kiva väsätä vähän kerrassaan!

   Poista
 3. Kiitokset kommentistasi meillä.Tulinpa tänne kurkistelemaan.

  Minä olen tässä viettänyt iltaa korttien parissa,vielä pikkuisen ovat kesken.Aika iso mukava urakka aina näin joulun alla.

  Nukkekoti olisi ihana sisustella.Ehkä joskus kun on enemmän aikaa.Onkohan sitä koskaan.
  Kiva tietää tuosta kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit! Minulla on ollut tuo haave jo kauan, mutta aikaa ja aikaa ja aikaa, niitä on aina liian vähän. Jos jäisin eläkkeelle, tai vaikka kotiäidiksi, kun viimeinen lapsistakin muuttaa jo kotoa... Sitten ehtisin tehdä kaikkea, mitä mieli nyt tekisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!