Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pelkkää raitaa

 
Tässä tällä kertaa vielä vähän vaiheessa oleva tunikantekeleeni. Malli on Burdasta nro 1/14. Se ei nyt kyllä oikein istu tuon mallinuken päälle ja näyttää kumman ryppyiseltäkin näissä kuvissa. 

 
Minua viehätti kokeilla tuollaisia vedoksia kankaalla, sillä ne tekevät jännän vaikutelman valmiissa vaatteessa. Tässä on vielä hihansuut ja helma ompelematta. Pääntie mietityttää myös,joten en nyt tehnyt vielä sitä valmiiksi, jotta saan pähkäillä huomiseen. Raidat näyttävät kuvassa vähän vilistävän.

 
Toiseen raglansaumaan edessä poimuttuu tuo etukappale hauskasti.

 
Toinen sivusauma on myös vedostettu laskoksille. Saapas tosiaan nähdä, korostaako vai piilottaako vyötärön makkaroita... Huomenna jatkuu tämän valmistus ja toinen eilen leikattu tunika, harmaapohjainen mustalla ja hopealla painettu (omituinen?) odottelee valmistumistaan. Siihen tulee se monien suosima "the kaulus" eli sitäkin pääsen nyt kokeilemaan. Siihen käytin MIW -kaavaa. Onion 2035 kaava matkaa postissa meille päin,  joten toivotaan senkin ehtivän pian perille!
 
Nyt keskiviikkoillan Jutta ja superdieetit alkakoon!
 
 

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää, siis just sellaiselta minun näköiseltäni:) -vilkutuksia!

  t. sarene

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tykkäsin itekin kaavasta kun vilkuilin uutta lehteä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen! Mä voisin itselleni kuvitella tuollaisen:). Täytyykin jostain kaivaa tuo Burda ja ottaa kaava itselleni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!