Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

perjantai 24. tammikuuta 2014

Elämäni ensimmäinen ompeluhaaste!

 
Tilkkutyökankaita illan veivaukseeni!
 
Osallistuin tänä iltana elämäni ensimmäistä kertaa virtuaaliompeluryhmän haasteeseen, jossa oli tehtävänä ommella tilkuista jotain, jossa on vähintään viisi palaa. Mietin pääni puhki, sillä tilkkuiluni ovat yleensä isompia ja hitaan puoleisia, eikä sellainen tule valmiiksi haasteelle varatun kahden tunnin aikana. Tämä on kuitenkin siis rajoitettu aika ja valmista pitäisi siinä ajassa saada.
 
Päätin siis tehdä meidän pikkuprinsessan huoneeseen tilkuista tähtityynyn. Se on se sama malli, jolla olen tehnyt jouluisen tähtityynyn jo aiemmin. Tähtityynyn joulukankaista näet täällä.
 
Valmis tähtityyny pikkuprinsessalle!
 
Kiva oli ommella tällaiseen haasteeseen. Tosin kuvien laittaminen sinne oikeaan kansioon ompeluryhmässä tuntui vähän hankalalta, kun piti siirrellä sieltä täältä sinne tänne ja takaisin ensin.  Mutta toivon mukaan ne menivät oikeaan paikkaan. Nyt taidan vielä jatkaa hetken ompeluita. Huomenna pitäisi mennä vähän ulkotöihin, sillä tuossa pihassa on kaadettu iso koivu ja muutamia pienempiäkin puita. Naapurit polttavat risut, meidän tehtävänä olisi roudata pöllit omaan talteen myöhempää polttopuu-urakkaa varten. Pakkanen ei kyllä oikein houkuta noihin hommiin, mutta kai se on pakko hoitaa, ettei jää roikkumaan taas pitkäksi aikaa. Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja rauhallisia unia!
 
 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!