Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Salaisen paketin seikkailut postissa

Perjantaina se viimein tuli perille! Nimittäin Salaisen Marttaystäväni lähettämä paketti! Se oli seikkaillut postin tutkimattomilla teillä jo muutaman viikon ajan, sillä postin kannettavaksi se oli jätetty jo 15.3. Otin yhteyttä übermarttaan ja sieltä sain lähetyskoodin. Sen avulla selvisi, että paketti on kuin onkin meidän postissa ja minähän hyökkäsin haukkana sinne. Virkailija sanoi, ettei siitä ole voitu lähettää ilmoitusta puutteellisten tietojen takia. No, osoite oli täysin oikein, nimi samoin. Puhelinnumerossa oli yksi ylimääräinen numero. Ja Itellan oli näin ollen täysin mahdotonta jäljittää paketin vastaanottajaa... Huoh! Eli kiitos hyvästä palvelusta!

Mutta olipa ihana paketti! Paketista kuoriutui pääsiäisruohon kasvatusalusta ja siemenet, ruohoon sopivia pikkutipuja, suklaamunia ja servetit kauniilla pääsiäiskuviolla! Lisäksi mukana oli kaksi kerää lankaa, ihan just mun väreissäni! Ja löytyipä korttiaskarteluun tarvikepakkauskin. Mutta yksi erityiskiva juttu toi hymyn huulilleni! Punainen, perinteisenmallinen kukkopilli! Minulla ei olekaan ennestään yhtään kukkopilliä, vaikka sellaisista tykkäänkin. Lapsuudestani muistan kyllä mökillä olleet kukkopillit, joita oli eri väreissä! Ehkäpä tämä juuri siksi olikin niin mieluisa!



Tässä pääsiäispakettini sisältöä
 
Välimuistaminenkin on SMY:ltäni tullut, enkä ole siitäkään täällä blogissa kertonut. Jostain syystä olen vaan ollut niin touhukas muuten (=väsynyt) etten ole piiitkään aikaan blogiani oikein pitänytkään ajan tasalla. Siispä kerron nyt, että sain jo maaliskuun alkupuolella kortin ja mukana oli myös teepusseja. Ja vieläpä Pikku Myyn "Kyllä minä tiedän" -teetä!
 
Kuvassa myös kirppislöytöni, käyttämätön savivuoka, jossa voin leipoa sitä maankuulua ihanaa leipää... Jospa sitä ensi viikonloppuna jo kokeilisin, kun en vielä ole mukamas ehtinyt.
 
Uusia sisustustuulia on myös kotona ehditty touhuta, vaikkakaan en ole näitäkään täällä esitellyt. Eteisen ilmettä vähän uusittiin tässä hiljattain. Seinälle tuli uusi hylly/naulakko, ihan vaan koristeeksi. Siinä ei ole tarkoitus takkeja roikottaa. Tykkään kovasti tästä, nurkkahan se vaan on, mutta kummasti piristää ilmettä eteisessä.
 


Makuuhuoneen yhdelle seinälle päätyivät kirppiksiltä keräilemäni puukirjaimet ja -numerot. Tämä kuva on vähän hämäävä, kun kokonaisuutta ei näy, mutta menköön nyt tämän kerran. Kunhan saan muuten sisustusta uuteen uskoon, seuraa parempia kuvia...

Näyttävätpä ne kuvissa vinoilta... Kuvaajan syy, olin itse vissiin vinossa...
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Meillä on vilskettä ja vilinää luvassa. Huomenna palaveri ja koululaisten uinti. Tiistaina retki Heurekaan. Keskiviikkona ja torstaina konsertit koulupäivän aikana. Huh, kiirettä pitää!
 
 

 
 

4 kommenttia:

  1. Todella viihtyisä nurkkaus ja aivan ihana yllätyspaketti.

    VastaaPoista
  2. Ihana nurkkaus!

    On kyllä teellä mainio nimi:)

    VastaaPoista
  3. Kiva että paketti oli mieluinen, ja löytänyt vihdoin perille! Pitääkin ensipaketissa olla tarkempi tuon puhelin numeron kanssa, pahoittelut siitä :/ Vähän vaan harmittaa kun tuo pääsiäinen pääsi ohi jo menemään, ja paketti nyt vasta kotiutui. No, on se pääsiäinen onneksi ensivuonnakin ;) Itsekkin olen ihan ylitykästynyt noihin kukkopilleihin. Erittäin kaunis ja viihtyisän näköinen tuo teidän eteinen! Melkein kateeksi käy, kun katsoo mikä kaaos tossa omassa eteisessä on :D
    -SalainenMarttaYstäväsi-

    VastaaPoista
  4. Voi kun on kiva nurkkaus - meillä römöttää tuulikaapin naulakko niin täynnä, että hyvä, jos siitä kulkemaan mahtuu. Sinnekin aikoinaan hankin vanhan, ihanan naulakon, jonka sitten maalasin valkoiseksi ja ilmoitin, että tää on lasten paremmille takeille. No, nyt siellä kyllä on nuorten takit, kaikki. Ja Isännän takkeja ja verskahousuja, liekö kalsareitakin joukossa. En uskalla mennä penkomaan.
    Aurinkoista viikkoa sinulle sinne kiireiden keskelle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!