Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Paketti löysi perille

Tiistai-iltaan mahtui monenlaista touhua. Kävin katsastamassa naapurikaupungista valmiiksi erään osoitteen, johon piti tänään löytää kiireellä ja varmasti perille. Hyvin löytyi! Perjantaina toivon voivani kertoa tästä aiheesta iloisia uutisia...

Pakettini salaiselta marttaystävältä oli myös ilmoituksen mukaan noudettavissa, joten matkalla marttailtaan poikkesin myös postiin. Paketti poltteli mielessäni siihen saakka, kunnes illalla pääsin kotiin sen avaamaan. Ja taas sieltä löytyi vaikka mitä kaikkea ihanaa! Oli piknikkiä varten astiat ja termospullo, johon hullaannuin välittömästi! Oli maitosuklaakeksejä ja paketti Muumi-nessu -nenäliinoja. Ja ihaninta kaikista oli kaunis Novitan Nalle-lanka, väriltään Luontopolku! Jes, jes, jes!
Tykkään, tykkään, tykkään!

Kuvaaminen ei illalla oikein napannut, joten sain vain tällaisen hätäisen näppäsyn keittiössä napattua. Tuo ihana termospullo ei nyt näy kovin hyvin, mutta jotenkin sentään taustalla häämöttää! Heti käyttöön, ehdottomasti.Iloinen yllätyspaketti oli taas tälläkin kertaa, kiitos sinulle SMY:ni!

Nyt täytynee kiiruhtaa ruuanlaittoon, jotta ehdin vielä pikaisen kirppiskierroksen käydä ennen niiden sulkemisaikaa. Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille teille, jotka lukemassa poikkeatte!

5 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä ihana salainen ystävä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan peketin olet saanut!
  Mitä kummaa huomenna tapahtuu...jännää...:)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuumaa tai kylmää juotavaa termarissa, Nalle-lankaa puikoille,kauniit kerta-asiat eväitä varten, täydellinen piknik-varustus!

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva yllätys. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kivat touhut sulla siellä! Mitä mahdoit kirppisreissultadi löytää?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!