Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Piiitkän tauon jälkeen

Hei taas pitkästä, pitkästä aikaa! Olen seikkaillut niin vähän täällä blogistaniassa viime viikkoina, että ihan ikävä tuli monia ihania ihmisiä näiden blogien taustalla. Olen seurannut pitkään ihan säännöllisesti eri blogeja ja nyt, kun taukoa oli, tuntui oudolta olla lukematta kuulumisia teiltä ihanilta. Nyt taas palailen pikkuhiljaa takaisin, säännöllisen lukemisen ja päivittämisen pariin onkin jo kaivannut.

Olen niin laiska käyttämään läppäriäni, kun totuin tuossa kesän jälkeen jatkuvasti käyttämään tablettiani. Nyt tabletti oli lainassa ja minä läppärin varassa, joten en vaan saanut aikaiseksi istua lukemaan... Tablettini palaa ruotuun juuri näinä päivinä, joten ihanaa, ihanaa, pääsen taas teidän postauksianne seuraamaan!

Minulle kuuluu kiirettä, iloa, valoa, kevättä ja kovasti touhua! Vähitellen olen alkanut tottua meidän Poikasen asumisjärjestelyjen muutokseen. Onkohan jo ainakin 6 vai 8 viikkoa siitä, kun hän muutti omaan pikkuruiseen kaksioonsa kaupunkiin. Me olemme nyt sitten isännän kanssa kotoilleet kaksin, järjestelleet huushollia uuteen uskoon, vaihdelleet huonejärjestystä ja kalustustakin osittain. Opettelemme tekemään ruokaa kahdelle, eikä viidelle, kun viimeinenkin lapsista muutti omilleen. (Viidelle siksi, että Poikanen on isoveljensä tapaan syönyt ainakin kahden, ellei kolmen edestä. Molemmat pojat ovat todella hoikkia, joten ihmetyttää, mihin se ruoka kuluu...)

Tulossa on kuvia uusista järjestelyistä, uusia ideoita on vieläkin niin paljon, että pakko olisi vaan päästä toteuttamaan niitä pikkuhiljaa! Palailen varmasti lähipäivinä viimeistään niiden puitteissa, jos maltan jo koneelleni istahtaa. Tabletin kotiinpaluun myötä pääsen taas iltaisin lukemaan, mitä kivaa teille kuuluu ja kommentoimaan myös! Ai, että on kivaa pitkästä aikaa!

Jääkaapin ovesta löytyvät elämänohjeeni
 
Näin aion tehdäkin!
 

8 kommenttia:

 1. kivaa..tervetuloa!Mietinkin yksi päivä että missähän oikein luurailet??

  VastaaPoista
 2. No johan sua on kaipailtukin. Mutta tiedetään kyllä, että elämässä on jaksoja, jolloin ei ehdi, pysty tai ei huvita. Ja kaikki sallittuja.
  Minä pelkään jo ensi kesää, kun poika muuttaa omilleen. Jäähän meille sentään tytär vielä kotiin - toivottavasti - mutta ensimmäinen (vaikka onkin nuorempi) lähtee. Eli nyt yritän ottaa kaiken irti näistä kuukausista, kun kaikki ollaan vielä kotona.
  Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta:) Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 4. Mukavaa oli kuulla sinustakin taas...:)

  VastaaPoista
 5. Kovasti myös täällä odoteltu postauksiasi :) Onkohan pieni välimuistamiseni ja maaliskuun paketti jo saapunut? :)
  Terveisin. SalainenMarttaYstäväsi

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! SMY: Ihana välimuistamisesi tuli kyllä perille! Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 7. Onhan kaikki ok, ettei mitään ikävää ole sattunut, kun ei mitään postauksia ole hetkeen tullut? :)
  -SalainenMarttaYstäväsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ok. Kiitos kysymästä! Kevätflunssan kanssa kamppailen, muuten vaan kiirettä tasaiseen tahtiin. Yritän päästä takaisin blogimaailmaan pikaisesti, ikävä on jo ihan oikeesti!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!