Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

MIW ei jätä pulaan!

Ostin tässä hiljattain Linnelin Make it Work -kaavan. Olen ihan myyty edelleen, sillä nyt tein jo neljännen erilaisen tunikan sillä kaavalla ja aina vaan lopputulos jaksaa miellyttää. Kaulusvaihtoehtoja olen kokeillut erilaisia. Tässä harmaassa on vähän näyttävämpi kaulus ja ensimmäisessä versiossa taas poolokaulus, jonka sävelsin ihan vaan omasta päästäni.

Tänään tein sitten tällaisen kauluksettoman version. Pääntiellä on Framilon-nauha ja se on tikattu kolmen piston siksakilla. Hihat ovat 3/4 -osamittaiset ja helmaakin nyt lyhensin ihan kokeeksi vähän. Tuohon kaarrokesaumaan rinnan alle laitoin nyt myös Framilonin. Tykkään! Kangas on myös omista varastoistani, joskus muistaakseni Eurokankaan palalaarista ostettu. Tällä mennään huomenna töihin ja  nautitaan pian lähestyvän loman tuomasta odotuksesta! 
Kangas on muuten ihan minun näköiseni ja materiaaliltaan viskoosi-elastaanitrikoota. Laskeutuu ja tuntuu mukavalta päällä. Värit ovat just passelit mustaan yhdisteltynä!
 
Keveää keskiviikkoiltaa! Huomenna luvassa penkkaririemua nuorisolla!
 

P.S. Kipsijalkainen poikaseni voi jo paremmin, kun eilen illalla uusittiin kipsi. Entinen, heti jalan murtumisen jälkeen laitettu puristi ja ahdisti. Nyt toimii, joten elämä helpottui ainakin asteen verran. Liikkua ei kovasti voi, sillä jalkaa täytyy nyt turvotuksen vuoksi pitää kohollaan. Mutta toivotaan, että paraneminen lähtee hyvin käyntiin!
 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!