Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Asuntomessut - meillä!

Tai no, eihän ne nyt kirjaimellisesti meillä ole, mutta hyvinkääläisenä tuntuu kyllä kerrankin olevan elämää täälläkin suunnalla. En nyt mitään erityistä tarvitse kotipuolessa mielestäni tapahtuakaan, mutta olen kyllä useinkin kuullut ihmisten valittavan paikkakunnan tapahtumaköyhyydestä! Nyt on tapahtumaa kerrakseen, vai mitä!

Sain kaksi lippua messuille tädiltäni, (Kiitos, Maija!) joka oli voittanut lippupaketin neljälle arvonnassa. Tänään aamulla satoi pikkuisen, joten päätimme käyttää harmaan päivän hyödyksi käymällä nyt sitten siellä messuilla. Jätimme auton ilmaiseen parkkiin keskustaan, hyppäsimme messubussiin ja ajelimme sillä messualueelle. Pettymys oli se, että mainostettua opasta ei ollut bussissa mennessä, eikä tullessa. Toki tunnen Hyvinkään hyvin, mutta olisi se ollut kiva kuulla, mitä puhuvat tästä paikkakunnasta vieraillemme.

Yleisnäkymiä alueelta, jolta löytyy mm. valmis päiväkoti
 
Kokosin tähän muutamia kuvia, jutuista, jotka herättivät kiinnostustani. Ei siis välttämättä meille sopivia, ei oikeastaan juuri mitään sellaista löytynytkään, mutta tavallaan kivoja juttuja oli paljonkin. Meillä kun ei ole lapsia kotona enää, minua ehkä kiinnostivat nuo lastenhuoneet vähän liikaakin. Mutta suurin anti löytyi ehkä pihoista ja istutuksista japanilaisessa ja kivipuutarhassa.
 

Tomaatinkasvattajalle, huomio Poikanen!

Kaunista pihaa, kivet hyödynnetty hienosti

Hirveän huono kuva, mutta ideana Art4you:n tarrassa pesuohje kodarin ovessa

Tunturikoivutalon tapettia

Kivat sudenkorennot ulkona katoksen seinällä

Teinien suosikki?

Luonnonkivi, metallista osaset

Kuvanveistäjän näkemys aiheesta Merihevosen kesäpesä

Saman taiteilijan teos, kiva tämäkin!Sarjakuvatarra seinällä on kouluikäisille kiva idea

Valaisin, joka miellytti

Meidän pihaan näitä!

Kivisiä lintujaJoo, näitä meille ilman muuta

Miksei mulla ole tällaista kiveä pihassa?
 
En ole hirsitalojen ystävä, mutta silti tämä oli minusta kotoisin talo!
Kimara-hirsitalo, asukkaiden itse sisustama, vanhoja esineitä ja kodin tuntua heti!
 
Tämä tila jäi mieleen, mökkiä ajatellen lähinnä!
 
Linnunpönttöjä tapetissa, kesän trendinä. Ainakin kolmesta talosta löytyi samaa!
 
Valaisimet kiinnostavat aina:
 
 
 
 
Mikähän ihme siinä on, että himoitsen tällaista riipputuolia terassille...
 
Ehkä nämä nyt riittävät jo, olettehan monissa lehdissä nähneet niin paljon tasokkaampia kuvia messuilta. Kuvaaminen ahtaissa tiloissa on kyllä aika haasteellista, kun edessä pomppii joku ja takaa joku jo työntää eteenpäin... Mutta jotain sentää tarttui muistikortillekin!
 
Messut olivat kyllä kaikenkaikkiaan ihan mukavat, ei mitään valittamista! Alueen tullessa myöhemmin vapaasti liikuttavaksi, taidan käydä puistoja katsomassa uudelleen. Nämä istutukset on kiva nähdä sitten, kun ne ovat saaneet aikansa vapaasti siellä kasvaa ja vahvistua.
 
Mustikkaretki sitten siirtyi huomiselle, sillä messupäivän jälkeen jalat olivat muussina ja päätä alkoi särkeä. Liekö kameralaukun kantamisesta jumittunut niska vaiko kahvin puute syynä?
 
Kivaa keskiviikkoa kaikille!
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. ihanaa. kerrankin asuntomessu postaus jonka todella seurasin tarkasti. siis ihan mielettömiä ideoita. hirveen moni bloggaaja kertonu vaan yleismaailmallisesti messuista ja just ne kaikista kalleimmat ideat ja sisutusvinkit kuvannut. nyt oli ihan jokaiselle jotain eikä hinnatkaan päätä huimaa noissa idiksissä. kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en muutenkaan oikein ole sellainen viimeisten trendien perässä juoksija, joten ehkä katsastin vähän eri silmin asioita. Ihmettelimme miehen kanssa mm. ulkoporealtaiden tuloa vahvasti muotiin. Kellä on varaa sellaista lämmittää, saati hankkia?

   Poista
 2. Kiitos näytistä mielnkiitoisista kohteista messuillta.
  Itse en sinne pääsekkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy olevan sellainen vähän erilainen asuntomessupostaus. Ei mitään ihmeitä, vaan pientä kivaa, helposti toteutettavaakin. Itse en ole moneen vuoteen käynytkään asuntomessuilla, mutta kaupunkimme tapahtumaan piti nyt päästä!

   Poista
 3. Hyvä postaus olikin mukava näitä katsella. Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että minunkin näkökulmani miellyttää blogien lukijoita!

   Poista
 4. Tuo kivien käyttö messualueella on todella kaunista, paljon kauniita yksityiskohtia myös.

  VastaaPoista
 5. Kävin messuilla minäkin. Bussissa jutteleva kesätyöntekijä oli todella paikallaan ja saimme aimo annoksen Hyvinkää-tietoutta. Bussiopas on hyvä satsaus kaupungilta varmasti. Tuo sinun suosikkitalosi oli myös minun suosikkini, ehdottomasti :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!