Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sukkaa pukkaa aina vaan!

Taas on tullut neuloskeltua. Joku kumma draivi tässä tuntuu olevan päällä, kun on koko ajan kudin kädessä, kun vaan sohvalle istahdan. Tokikaan en kovin paljoa sohvalla istuskele, kun on tuota muutakin touhua niin reippaasti tarjolla. Salilla olen yrittänyt käydä säännöllisesti ja ulkoiluakin harrastaa, mutta kummasti vaan ompelut ja muut käsityöt vetävät puoleensa.

Tässä siis viimeksi valmistuneita:

Maijan polvisukat, koko 25, Nalle-lankaa

Kerttu-sukat, 7 veljestä -lankaa

Olga-sukat, 7 veljestä

Maaria-sukat, 7 veljestä

Nyt on työn alla jo parit muutkin sukat. Haastellista tuo kuvaaminen näin pimeällä, mutta sohvalla tuntui valo riittävän. Kissoista pienempi, Helmi, toi sitten siron tassunsa kuvaan myös.


Työn alla olevia sukkia on kahdet, miehelle harmaata
Regia Active -langasta ja itselle kirjavaa Step-langasta

Pian on tulossa myös vauvaneuleita ja vauvanvaatteita ommeltuinakin, sillä "serkkutyttö" odottaa esikoistaan ja olen saanut ilon ja kunnian valmistella vauvalle kaikenlaista kivaa! Ihanaa odottaa mukana vauvoja, joiden syntymästä saa iloita, vaikkeivat ihan omaan perheeseen tulekaan. Pikkuisia meillä itsellä ei juuri nyt ole, kun tuo mummun rinsessakin on jo yli 3 v. Jatkossa toivottavasti joskus tulee lisää vauvoja eli lapsenlapsia odotellaan innolla lisää.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa vaihtelevissa säissä!
 
 

4 kommenttia:

 1. Antaa pukata vaan kun kerran noin ihania sukkia pukkaa. <3

  VastaaPoista
 2. Sukkaneuloosi on niin mukava sairaus, että siitä on vain iloa. Eli antaa pukata lisää sukkia.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kutimet.
  Kiitos ja sinulle myös mukavaa vaihtelevaa viikkoa,

  VastaaPoista
 4. Voi kun olet taitava! Kyllä kelpaisi itsellekin tuollaiset.. Jotenkin ihanan piristävä blogi sinulla! Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!