Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Rahi - kuin suklaakakku!

Niin se rahin tuunaus vaan sitten tuli eilen illalla tehtyä jo valmiiksi, kun ei ollut mikään iso homma. Mikähän jarru minulla aina välillä menee päälle, kun en saa mitään tehtyä? Joskus menee päiväkausia ilman, että syntyy mitään uutta. Joskus taas uutta ja kivaa syntyy kuin liukuhihnalta. Eilen ompelin ensin lasten kerniessuja, sitten vielä lisäksi tämän rahin päällisen ja lopuksi nidoin kiinni päällisen vanhan kankaan päälle. Ja minusta siitä tuli kiva! Ystäväni totesi, että se on kuin suklaakakku!

Suklaanruskea vakosametti on luonnossa kauniimpi kuin kuvassaHaalistunut ja kauhtunut vanha päällinen oli sininen
 
Tällaiselle tuunaukselle tuli hintaa peräti 5 euroa! Eli sanoisin, että kannatti. Lasteni huusholleissa alkaakin löytyä tällaisia nyt enemmänkin. Tyttärellä on jo kaksi, itsellä kaksi ja pojalla nyt tämä. Toisen pojan huusholliin taidan tarjota seuraavaa, jonka kirppikseltä bongaan...
 
Vielä olisi tilausompeluita ja pari nojatuolin huppua tehtävänä tänne kotiin. Takkeja, joita olen värkännyt, on edelleen kesken kaikki kolme. Niissä iski kunnon ompelujumi, mutta ehkä, ehkä kenties, mahdollisesti, toivon mukaan, jospa huomenna saisin aikaiseksi edes yhden niistä valmiiksi asti! Parkatakki vaaleasta kankaasta on melko pitkällä jo, eli siihen ei kauaa enää menisi. Se siis valmistunee ensimmäisenä.
 
Olen parin viikon ajan syönyt tyroksiinia kilpirauhasen vajaatoimintaan. Ja on se vaan totta, että jostain olen saanut uutta virtaa elämääni, enkä enää vietä niin paljon aikaa nukkuen iltapäivisin ja alkuiltaisin. Jaksan siihen saakka, että pääsen yöunille ja aamulla nousen pirteämpänä ylös. Se siis taitaa toimia! Huomenna ohjelmassa olisi ekaluokkalaisten uintivuoro, joka on aina iso tapaus!
 
Mukavaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikon päiviä!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!