Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Terveisiä Tekstiili-Leilasta!

Hyvinkäällä on myös toinen suosikkiliikkeeni, jossa on vaan ihan pakko päästä poikkeamaan aina ajoittain. Eilen esittelemäni Saviahon naapurissa, osoitteessa Hämeenkatu 39, sijaitsee nimittäin Hyvinkään Kaihdinliike Tekstiili-Leila. Se on hurmaava yhdistelmä sisustus- ja verhokankaita, verhotarvikkeita, ja mikä ihaninta, myös lumoavan kaunista sisustustavaraa, joista on vaikea pitää näppinsä irti!

Tässä liikkeessä myös toimitaan perheyrityksenä. Isä Veikko pyörittää liikettä tyttäriensä avustamana. Ja myös täällä on kiva käydä juttelemassa, vaihtamassa ajatuksia ja ihan vaan katselemassa. Neuvoja, apua ja ideoita löytyy laidasta laitaan ja kaihdinten ja verhotarvikkeiden puoli, joka on monelle vieraampaa, on Veikolla rautaisen ammattilaisen tavoin hallussa. Hän mittaa, neuvoo ja asentaa. Myös ompelupalveluita on liikkeessä saatavilla. Tässä kuvia, jotka eivät ole nyt ihan viime viikoilta, sillä kävin kuvaamassa jo aikaa sitten. Nyt kuitenkin tavaraa on tietenkin tullut lisää ja liike on saanut myös lisätilaa vieressä vapautuneesta liikehuoneistosta. Suosittelen, jos vaan verhojen, kaihdinten tai sisustuskankaiden tarvetta ilmenee! Ja nämä kaksi esittelemääni kohdetta sijaitsevat vierekkäisissä taloissa, joten yhdellä iskulla tutustut molempiin suosikkeihini!

Liikkeen sisustuspuolella on kuin aarreaitta!

Mailegia

Oih, nämä Mailegin kalusteet vaan ovat niin ihania!

Nämä ennen joulua otetut kuvat kertovat, mikä aika lähestyy...

Kankaiden paljoutta!Ihania sisustuspuuvilloja pakkatolkulla!

Näitä himoitsen, vaikka yritänkin olla ostamatta...

Mutta nämä lähtivät mukaan, siivet oli vaan saatava seinälle!
 
Vieläkö epäröit lähteä tutustumaan suosikkeihini? Ei kannata, sillä nämä löytyvät helposti pääkadun varresta, läheltä keskustaa. Ja löytöjä teet varmasti!
 
 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!