Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulun odotusta ja lahjavalmisteluja

Tänäkin vuonna, kuten aina aiemminkin, lupasin itselleni aloittaa joulun valmistelut ajoissa. No, nyt tuo joulu lähestyy kohinalla, mutta mummuparka täällä tuskailee tekemättömien touhujensa keskellä. Kaikille läheisilleni haluan tehdä itse lahjan. Ja lapsille useitakin. Lisäksi on myyjäisiä luvassa. On myös tuo Suomen suurin joululahja -kampanja, jossa olen mukana. Olenkin ommellut niitä lastenosastolle sairaalaan meneviä lohdutus- ja rohkeuspalkinnoiksi annettavia pehmoleluja urakalla. Niin, urakalla, vaikka ei niitä vielä mitään rekkakuormallista siltikään ole.
 
Lähdin liikkeelle näistä kivoista norsuista, joita on nyt sinisenä, punaisena, pieninä ja isoina versioina. Kaava on muokattu Velhonviita-blogista löytämästäni kaavasta. Lisäksi olen tehnyt fleecen jämäpaloista tyttökissoja, joilla on fleecemekko ja -kaulaliina. Näitä on kyllä kiva tehdä ja jämäkankaillekin löytyy näissä kivasti käyttöä.

Viimeisenä käsiini tarttui pehmoinen velourpala, josta ompelin pikkupotilaille uniriepunukkeja. Ne ovat pehmeitä ja lituskoita, joten unikaverina ovat nukkujaystävällisiä. Valmiit lahjat toimitin omalla paikkakunnalla keräystä hoitaneelle ompeluihmiselle ja sitä kautta ne nyt pääsivät jakoon sairaalaan. Hyvä mieli oli palkkana näiden tekemisestä. Olen taatusti innolla mukana jatkossakin!
 
 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!