Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 14. syyskuuta 2019

Pieni tauko, kuin ikuisuus

Makaan kotona sairaana. Ärhäkkä flunssa puski itsensä poskionteloihin ja kuten kymmeniä kertoja ennenkin, sain poskiontelotulehduksen. Lääkkeet onneksi ovat jo vuorokaudessa helpottaneet oloa. Kuume on laskenut, eikä kasvojen alueen särky enää tunnu niin kovana.
Jouten ollessani aloin taas kaivata kirjoittamista. Blogia olen laiminlyönyt sekä täällä Mummulassa että Tyylilyylin työhuoneella. Nyt on tullut aika jatkaa. Päätös syntyi kuin itsestään. Kuinka virkistävää blogin kirjoittaminen onkaan! Kun nyt päätin aloittaa, tunnen valtavaa innostusta ja tarvetta kirjoittamiseen, tuntojeni ja touhujeni jakamiseen lukijoitteni kanssa! Lukeekohan tätä vielä joku, sitä en tiedä. Kirjoitan siis osin itselleni, osin lukijoilleni.


Toinen blogini, Tyylilyylin työhuone, on myös uinaillut Ruususen untaan pitkän aikaa. Nyt on sillekin koittanut aika, jolloin se siirtyy uudelle alustalle ja heräilee syksyn myötä uudelleen. 

Jako näiden kahden blogin kesken tulee olemaan tällainen: Mummula mutkan takana on lifestyle-blogi. Se kertoo mm. kodistani, arjestani, koiristani ja harrastuksistani. Se on myös väylä, jossa jaan ruokaan ja hyvinvointiin liittyviä huomioitani ja tekemiäni juttuja. Ketogeeninen ruokavalioni, josta on pikkuhiljaa muodostunut elämäntapa, tulee näkymään Mummulan sivuilla. Kierrätys on minulle myös elämäntapa ja siihen liittyviä kokemuksiani ja vinkkejäni tykkään jakaa. Kodin sisustaminen, kunnossapito ja nyt myös myyntiin laittaminen ovat vahvasti mukana jatkossa. Uusien kotivaihtoehtojen katsastaminen asuntonäytöissä on jännittävää ja kunhan lopulta pääsen uuden kodin ostamisen ja muuton pariin, on nämäkin jutut kiva jakaa kanssanne. Sittenhän myös sisustaminen alkaa uudelleen, kun uudet, paljaat seinät ovat ympärilläni.

Ketoherkkuja

Tyylilyylin työhuone on käsityöblogi, joka sisältää myös pin-upin parissa ja burleskin ihmeellisessä maailmassa kokemani hetket. Ajatuksenani on alkaa myös julkaisemaan Tyylilyylin omalla Youtube-kanavalla työohjeita ja videoita. Oman tyylin löytäminen, meikki-, kampaus- ja vaatetusjutut kuuluvat myös työhuoneelle, koska veikkaan sen lukijoiden koostuvan saman alan ja tyylin harrastajista.

Harrastuksia ja tyyliä

Mietin myös kolmatta blogia. Sisälläni on tarve kertoa myös vähän yksityisemmistä ajatuksistani, kuten rakkaudesta, ikävästä ja parisuhteessa kokemistani vaiheista. Tahtoisin kertoa kaipauksesta, joka kamppailee vapaudesta nauttimisen kanssa. Sinkkunaisen tuoreesta onnesta ja siitä, miten miesten antama huomio hivelee itsetuntoani. Ja siitä, miten siellä syvällä sydämessäni asuu se yksi ja ainoa, jonka kanssa kaikki on kaunista ja hyvää. Se, jonka kanssa aion katsoa tämän loppuun asti, joka on mielessäni viimeisenä illalla ja ensimmäisenä aamulla, joka ansaitsee saada pysyä vielä suurena salaisuutena, mutta kaiken tämän herättämät tuntemukset sydämessäni haluaisin jakaa lukijoitteni kanssa. Siksi ehkä kolmas blogini tuleekin olemaan sellainen, johon kutsun lukijat kutsulinkin avulla. Eli toisinsanoen valitsen itse, kenen kanssa jaan ajatuksiani. Kaikkiahan ne eivät tietenkään edes kiinnosta. Nimi tälle blogille on vielä mietinnässä. Ehdotuksia otan mielelläni vastaan. 

Rakkaus ja sylinkaipuu vs. sinkkunaisen elämä

Kutsulinkin saat pyytämällä, kunhan uusi blogini lähtee käyntiin. Sen sisältö tulee olemaan kenties joillekin vähän liian voimakasta ja paljastavaa luettavaa, mutta jos uskallat mukaan lukijaksi, minä mietin, uskallanko kirjoittaa juuri sinulle. Molemmilta vaaditaan rohkeutta ja luottamusta, sillä sen kolmannen blogini lukijaan luotan siten, etteivät kirjoitukseni saa levitä julkisesti. 

Ihanaa alkavaa syksyä ihan jokaiselle! Palaan pian, joten palaathan sinäkin! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!