Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

lauantai 18. tammikuuta 2014

Prinsessalle jumpsuit, papalle svetari

Meillä on ollut aika hiljaista tällä viikolla. Nimittäin täällä blogissa. Kotona on ollut vauhti päällä, lähinnä siis työjuttujen ja erään harrastukseni puitteissa. Ompelu on jäänyt vähän vähemmälle, joten vieroitusoireet olivat jo kovat. Ompelin kuitenkin miehelleni svetarin, jota hän oli pyytänyt. Se on edelleen sitä samaa perusmallia, jolla aina ja ikuisesti hänen paitansa ompelen.

Tyttöselle, eli meidän pikkuprinsessalle ompelin kokeeksi jumpsuitin, eli neuloshaalarin. Kaavat ovat peräisin Ottobre -lehden numerosta 4/2012. Jätin mallista pois kaitaleet, joilla lehden malli oli huoliteltu. Tein huppuun vuorin punaisesta trikoosta ja itse haalarin joskus vuosia sitten ostamastani svetarineuloksesta. Siinä on minusta ihan iloinen ja hauska kuosi, vaikkei ehkä niin tätä päivää olekaan, kuin monissa muissa blogeissa nähdyt vaatteet. Passaa mainiosti meidän murulle, sillä iloinen kuosi varmasti häntä ilahduttaa. Pikkuprinsessa on tämän viikon potenut vesirokkoa, joten ehkä tämä sitten täytynee viedä nopeasti iloa tuomaan.

Papan svetari valmiina, jumpsuitin kankaat leikattuna

Tässä iloinen kuosi lähempää

Valmis jumpsuit punaisine yksityiskohtineen

Nyt takkatulen loimussa Wallanderia katsomaan!
 
Mukavaa lauantai-iltaa!
 
 

4 kommenttia:

 1. No oot kyllä taitava!
  Ihania talvipäiviä ja takkatulen loimua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina! Nykyään tulee ommeltua paljon vähemmän, kuin lasten ollessa pieniä. Onneksi on nyt tuota seuraavaa sukupolvea ja saa heille tehdä kaikenlaista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kangas kumpaankin on kaapissa odotellut sopivaa käyttöä jo pitemmän aikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!