Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Pikkuisen pin-upia!

Ajatukseni oli, etten kovasti näitä pin-up-aiheisia juttuja tänne Mummulaan kirjoittaisi, mutta tämän tahdon teidän kanssanne jakaa. Olen nimittäin päässyt mukaan Miss Garage Girl 2017 -kisan finaaliin. Mi-nä! Siis 51-vuotias mummu maalta. Olen niin ylpeä ja innoissani, että meinaan kyllä välillä ratketa liitoksistani. Ensin se oli vain etäinen haave, unelma siitä, että saisin olla ikään kuin päivän prinsessana. Siksi alun perin lähetin hakemukseni kisaan mukaan. Hakemuksia oli tullut reilut 200 ja minä pääsin 13 finalistin joukkoon. Itkuhan siinä meinasi tulla, kun sain viestin, että olen mukana. Miten mukavalta tuntuikaan, että myös ystäväni pääsi mukaan kisaan. Yhdessä tsemppaamme toisiamme ja kisamatkat sujuvat autolla kimppakyydillä.

Kuva: Coco de Noir, Pin-up Garage
Asu: Pin me up Collection
Kuvauspaikka: Old Skool Garage, Strömfors
 
Tässä linkki, josta pääset äänestämään:

Ensimmäinen kohtaaminen toisten finalistien kanssa tapahtui 29.5. Strömforsin Ruukissa, jossa otettiin viralliset kilpailukuvat. Jännitti nähdä, miten upeita kaikki muut ovat. Mietin, mahdunko joukkoon. Olenhan kuitenkin kisan seniori. Mukana on kuitenkin niin monen näköisiä, kokoisia ja ikäisiä naisia, että pian unohtuivat huoleni sen suhteen. Ja mikä mukavinta, kaikki olivat aivan huippumukavia ja ystävällisiä tyttöjä! Monesta tuleekin varmasti pysyvästi ystäviäni, siltä tuntui heti.


Toisen kerran tapasimme Ruukki Picnicin puitteissa, sillä meidät oli pyydetty esiintymään ulkoilmalavalle. Esittäytymiskierros, parhaan auton ja parhaan teeman palkintojen jako sekä lopuksi muotinäytöskierros toteutettiin pienellä harjoittelulla, mutta mukavaa oli. Yllätyin itsekin, miten nautin lavalla olosta. Varsinkin muotinäytös oli mukaansatempaava kokemus. Musiikkina Lady Marmalade taustalla, auringonpaiste ja rento fiilis! Ihan huippua!

Jenkkiautot, helteinen kesäpäivä, ihana Pin me up Collectionin mekko
ja Utua-merkkinen luottokäsilaukkuni, joka keikkuu käsipuolessa
lähes aina ja kaikkialla.

Pakko fiilistellä autojen keskellä!

Ollapa vielä tällainen auto alla, niin olisin tyytyväinen!


Varsinainen kisa käydään sitten 29.7. Strömforsin Ruukin alueella järjestettävien Ruukki Rock'n'Bike -festivaalien yhteydessä. Yleisön suosikkien lisäksi tuomaristo valitsee Miss Garage Girlin ja tietenkin hänelle myös kaksi perintöprinsessaa. Palkinnot ovat houkuttelevia, mutta minulle tämä on ollut jo palkinto, että pääsin mukaan kisaan. Olen astunut ns. ulos mukavuusalueeltani ja uskaltanut hypätä, ellei suorastaan loikata villisti eteenpäin. Enkä vielä pari vuotta sitten olisi ollut tähän valmis, mutta nyt, nyt on tullut minun aikana elää ja nauttia!

Siinä lupaamani pieni annos pin-upia. Kertokaa, onko mielestänne väärä foorumi tälle? Pin-up on osa elämäntapaani, jonka olen omaksunut tässä viimeksi kuluneen vuoden aikana. Minulle se on naisellisuutta, iloa ja eloa, ihania vaatteita, jotka muuten joko ostan kirppiksiltä tai teen itse, sekä kampauksia, meikkejä ja muuta itselleni iloa tuottavaa. Kauneus on katsojan silmissä, eikö niin?6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Poikkeathan toistekin luokseni!