Kotielämää - kirppislöytöjä - käsintehtyä - pihahommia - kaikkea kotoisaa

torstai 20. marraskuuta 2014

Toinen paketti Salaiselta jouluystävältä

Taas tulla tupsahti postista paketti, jonka on lähettänyt Salainen jouluystäväni jostain päin Suomea. On aina yhtä jännittävää saada paketti ja paketin avaaminen on aika lailla samanlaista, kuin lapsuuden joulupakettien kanssa.

Tällä kertaa paketti oli täynnä ajankohtaista askarreltavaa joulun teemaan liittyen. Lisäksi mukana oli tikkari, joka katosi parempiin suihin lähes samantien.


Kuvanlaatu ei oikein ole onnistunut, mutta tässä näkyy saamani jouluinen korttiaskartelupaketti. Kivoja nuo pienet tekstikortit, joista saa valmiin, kauniin tekstin joulukortteihin. Nämä tulivat kaikki juuri passelisti käyttöön, sillä kortteja pitäisi alkaa väsäillä. Kiitos, jouluystäväni!

Jotain muutakin hyvää seurasi paketin tulosta! Kävi nimittäin niin, että uusi askarteluinnostus iski päälle ja aloin sitä varten siivota ja järjestellä, suorastaan inventoida askarteluhuonettamme. Siellä on toiminut yleinen kaaosmeininki jo pitkään, kun sinne on varastoitu kirppistavaraa, jota olen pakkaillut ja välillä myynnistä pois tuotuja kirppistavaroita, sekä erilaisia laatikoita, joissa on vauvanvaatteita, kankaita ja lankoja. Nyt olen tehnyt raivaushommaa kolme päivää, koska se vaan yltyy ja innoissani levitän tavaroita ja lajittelen, suunnittelen ja asettelen järkevästi uudelleen kaappeihin ja työpöydän laatikoihin, säilytyshyllystöön jne. Kivaa hommaa, joka todellakin on paljastanut, että paljon kaikkea kivaa ja käyttökelpoista on tullut jemmattua nurkkiin. Nyt vaan käyttämään niitä!

Kun se askarteluhuoneurakka valmistuu, taidan ottaa tähtäimeen kodinhoitohuoneen, jossa huomaan joidenkin liinavaatteiden yms. seisseen kaapissa käyttämättömänä ja keränneen pölyä turhaan jo vuosia. Voisihan niitäkin alkaa käydä läpi, jotta saisin tässä vähennettyä tavarapaljoutta vähitellen. Ja ei, ei ole talo vieläkään myynnissä, vaikka kyllähän tuon pitäisi jo olla. Emme tunnu saavan aikaiseksi talon myyntiin laittamista, ei sitten millään...

Kohta tulee jo viikonloppu, joten eiköhän tuo perjantai tuosta hurahda melkoista vauhtia! Viikkoja taitaa olla nyt neljä, ennen kuin joululoma alkaa. Joulukiireet, kuten joulujuhlaesityksen harjoittaminen luokalle, arvioinnit ja sitten se kaikki oman perheen jouluun liittyvä odottavat! Muutamat myyjäiset olisivat luvassa vielä ennen sitä, joten hommia piisaa. Lupaan kuitenkin myös aktivoitua uudelleen blogin suhteen. Paljon olisi kerrottavaa, mutta palailen niihin viikonloppuna!